Emina: Istina o mom tajnom sinu

Izvor: S media, 17.Sep.2011, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina: Istina o mom tajnom sinu

Neumorna Emina Jahović radi punom parom. Iako je u drugom stanju, lepa Novopazarka promoviše novi singl „Posle mene", za koji je snimila spot, čita scenarije turskih serija u kojima joj nude glavne uloge i priprema se za snimanje četvrtog albuma!

Emina Jahović, supruga najveće turske zvezde Mustafe Sandala za Press reviju poručuje da joj karijera neće trpeti zbog neplanirane trudnoće.

"Mislim da mi karijera neće trpeti uopšte! Promovišem novi singl >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i na poslovnom planu biću aktivna sve do kraja oktobra, a zatim ulazim u studio gde ću tokom trudnoće završiti četvrti studijski album, koji će se pojaviti na proleće. Ubrzo posle porođaja vraćam se na scenu mini-turnejom po eks-Jugoslaviji!"

Zašto toliki planovi ako već imate trudničke mučnine, zbog kojih ste jedva snimili spot za pesmu „Posle mene"?



"Priznajem da je bilo teško na snimanju. Mučnine nisu prestajale, a napolju je bilo čak 40 stepeni. Srećom, organizacija je bila odlična i imali su u vidu moje stanje, tako da se sve završilo bez mnogo ponavljanja."


Emina Jahović: Još jedna operacija na licu!? (FOTO)

Emina Jahović: Porodiću se carskim rezom (FOTO)

Emina Jahović poklonila "zlatna krila"! (FOTO+VIDEO)

Da li ste razmažena trudnica? Kako su reagovali vaši najbliži kad su čuli da ste trudni?



"Nisam razmažena, u trudnoći radim većinu stvari kao i obično. Jedino imam pojačanu želju za domaćom kuhinjom, tako da je mama uvek uz mene. Svi moji najbliži su presrećni zbog proširenja porodice. Htela sam da im to obelodanim na specijalni način, ali prosto nisam izdržala."


Da li biste više voleli da dobijete ćerku ili sina?



"Pol deteta znaću tek za mesec dana i najbitnije mi je da bude živo i zdravo. Kako vreme odmiče, potajno priželjkujem ćerku."


Mediji su naveli da ste bili u Londonu tokom uličnih nemira.

"Slatko sam se nasmejala kada sam to videla. To je bio plod nečije mašte. Poslednji put u Londonu bila sam pre više od godinu dana, ali novinari teže za senzacijom, čak i tamo gde je uopšte nema."

Ako je verovati tabloidima, imate i sina iz prvog braka i krijete ga u Novom Pazaru?!



"To je najbrutalnija laž koju sam ikada čula o sebi! Prosto ne mogu da poverujem čime se sve ljudi služe zarad povećanja tiraža i čitanosti."


(press)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina: Odvratna je laž da krijem sina iz prvog braka!

Izvor: Scandal.rs, 17.Sep.2011

Neumorna Emina Jahović radi punom parom. Iako je u drugom stanju, lepa Novopazarka promoviše novi singl „Posle mene', za koji je snimila spot, čita scenarije turskih serija u kojima joj nude glavne uloge i priprema se za snimanje četvrtog albuma! Supruga najveće turske zvezde Mustafe Sandala poručuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Emina Jahović: Glumačka karijera na čekanju dok se ne porodim!

Izvor: Tracara.com, 18.Sep.2011, 14:47

Pevačica Emina Jahović mnogobrojne poslovne planove morala je da otkaže zbog toga što je ostala u drugom stanju. Iako su se u medijima pojavljivale oprečne informacije o Emininoj trudnoći, gde smo između ostalog mogli da pročitamo da Emina nije želela drugo dete, supruga turskog pevača Mustafe...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.