Džoni Dep se vratio kući posle skandala, fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda

Izvor: Press, 28.Jun.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep se vratio kući posle skandala, fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda

Prvi put nakon što je objavljeno da se razvodi od Amber Herd, i da je optužen da ju je fizički zlostavljao, Džoni Dep pojavio se u Los Anđelesu.
foto: blic.rs
On je proteklih nedelja zbog poslovnih obaveza uglavnom boravio u Evropi, i nije se oglašavao povodom šokantnih optužbi svoje supruge, niti povodom raznih spekulacija i glasina koje su se pojavile u medijima u vezi sa njihovim bračnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tajnama.
Izgleda da je slavni glumac rešen da uz pomoć smeha prebrodi ovaj težak period, pa se u subotu pojavio kao gost iznenađenja na večeri stend-ap komedije u jednom klubu u Los Anđelesu, kao podrška svom prijatelju Dagu Stenhopu. Podsetimo, ovaj komičar bio je jedan od prvih koji je stao u Džonijevu odbranu nakon što je Amber zatražila zabranu prilaska i pokazala modrice koje joj je suprug navodno naneo.
U jednom trenutku čak se i Džoni popeo na binu i pokušao da zasmeje posetioce kluba, koji su ga nagradili aplauzom.
 




Fotografije iz ovog noćnog izlaska zabrinule su njegove fanove, pošto su mnogi zaključili da je glumac smršao i da izgleda umorno. I Amber Herd je, kada je nedavno fotografisana u javnosti, izazvala strepnje za svoje zdravlje.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bio je najveći holivudski zavodnik i žene su ga obožavale: "Potpuno je propao posle razvoda"

Izvor: B92, 28.Jun.2016

Glumac Džoni Dep poslednjih nedelja je u medijskom paklu zbog razvoda i optužbi da je pretukao suprugu Amber Herd...Dep se nije oglašavao povodom razvoda ili priče da je fizički zlostavljao suprugu...Glumac se pojavio u jednom klubu u Los Anđelesu na večeri stend-ap komedije kako bi pružio podršku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.