Dan Zaljubljenih: Ivana Jordan i Big bend koncert u Nišu

Izvor: Blic, 31.Jan.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan Zaljubljenih: Ivana Jordan i "Big bend" koncert u Nišu

Pevačica Ivana Jordan i Big Band RTS-a zajedno će nastupiti u Domu Vojske u Nišu u petak 14. februara.

Nišlije će premijerno moći da čuju nove pesme sa albuma “Moj si život” nastale u saradnji sa ovim kultnim džez bendom. Ivana je istakla da je proces nastajanja pesama trajao preko dve godine.

- Za mene je ovo ostvarenje sna, oduvek sam maštala da radim sa ovakvim orkestrom. Ta punoća zvuka je fantastična i inspirativna za umetnika – istakla je Ivana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na albumu, koji će biti pušten u prodaju pred koncert, naći će se i dve nove pesme “Moj si život” i “Iznad oblaka”, dok su starije kompozicije su uređane u potpuno novom aranžmanu i džez stilu.

Ulaznice za koncert će se naći u prodaji od sutra 1. februara u radnji “Happy house” i na blagajni Doma Vojske po ceni od 800 dinara.

IVANA JORDAN I BIG BEND:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dan Zaljubljenih: Ivana Jordan i "Big bend" koncert u Nišu

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014

Pevačica Ivana Jordan i Big Band RTS-a zajedno će nastupiti u Domu Vojske u Nišu u petak 14. februara.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.