Da li je i vi pratite? (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je i vi pratite? (FOTO)

Ovo je Aleksis Ren, lepotica koja je za par meseci dobila dva miliona pratilaca na Instagramu!

Aleksis Ren je manekenka iz Amerike koja osvaja svet provokativnim fotkama, koje kači na Instagram gde je prati 6,2 miliona ljudi!

U februaru ove godine Aleksis je pratilo 4,5 miliona pratilaca, a verujemo da su za ovaj "porast", između ostalog, zaslužni i video snimci iz teretane, na kojima je vidimo kako radi vežbe za guzu.

Killerr booty workout by my favorite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << @maggietanielian try ankle weights I promise your butt will thank you later ;)

A video posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Jan 28, 2016 at 7:40pm PST

Mada, nije isključeno da je za ovu brojku zaslužan i poneki "umetnički video", poput ovog.

Italy was a dream...proud to work with @express #expresslife (music by @3LAU) https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=da_QhK7VnK8

A video posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Aug 22, 2016 at 8:52am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.