Ceca Ražnatović: Đus mi je samo prijatelj

Izvor: Press, 08.Mar.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović: Đus mi je samo prijatelj

Muzička zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović otputovala je danas u Linc gde se nastavlja njena turneja Ljubav živi. Tom prilikom u intervjuu koji je dala prokomentarisala je i spekulacije o navodnoj vezi sa reperom Ivanom Ivanovićem Đusom.
"To su gluposti. Priča je plasirana na toliko ružan način da smo se na kraju i Đus i ja smejali. On mi je samo prijatelj" - izjavila je Ceca za emisiju Ekskluziv koja se na TV Prva emituje danas od 18 časova.
Izvor: Adria Media

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ceca: Nasmejala sam se na priču o Đusu!

Izvor: Tracara.com, 09.Mar.2013, 13:41

Nije u vezi sa reperomSvetlana Ražnatović Ceca otputovala je juče u Linc, kako bi nastavila svoju turneju Ljubav živi.Neposredno pred odlazak, folk diva je pred kamerama Ekskluziva prokomentarisala kako je doživela spekulacije, o njenoj navodnoj vezi sa reperom Ivanom Ivanovićem Đusom.“To su...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.