CENJENA TAŠTA Verica Rakočević: Svaki zet mi je dao po pet miliona

Izvor: Blic, 23.Mar.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENJENA TAŠTA Verica Rakočević: Svaki zet mi je dao po pet miliona

Kreatorka za “Blic” otkriva kako sve bivše muževe, ali i sadašnjeg, ćerke Elene podjednako poštuje kako zbog unuka, tako i zbog novca koji su joj dali.

- Verovatno ste čitali po medijima da mi je jedan zet ostavio pet miliona, drugi pet miliona i treći pet miliona. Imam mladog muža, pa moram da krijem sve to. Naravno, novac je na bankovnim računima u inostranstvu. Hvala mojim zetovima što su mi tolike milione ostavili - rekla nam je Verica u dahu na reviji koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << održala u ponedeljak uveče, kada je ponosno predstavila nove modele iz svoje kolekcije.

Na pitanje koji zet je najbolji, Predrag Mijatović, Andrija Drašković ili Jugoslav Karić, Verica nije mogla da se odluči.

- Svi su isti, ne mogu da navedem koji je bio najbolji, svaki je ostavio po pet miliona i nema razloga da se bunim, meni je super. Iskreno, svako od njih sada uživa sa svojom porodicom. Ne razumem zašto insistirate na trajnosti, trajnost je vrlo relativna i to je samo u glavi. Jedan zet je sa svojom ženom, drugi sa porodicom, a treći je na putu gde završava vrlo velike poslove. Ali oni su i dalje očevi mojih unuka i ja ih poštujem i cenim - dodaje ona.

Na reviji smo primetili da jedino njen suprug Veljko nije prišao da joj čestita.

- Znate, svi su me pozdravili posle revije, samo on nije. Posle dve i po godine braka, to se očigledno ne podrazumeva da treba da me pozdravi. Veljko se brinuo o muzici i njegov izbor je Eminem za kraj - kaže Verica za “Blic”.

Godine su nebitne

Iako je već nekoliko godina u ljubavi sa trideset godina mlađim partnerom, kreatorka kaže da je osude okoline ne pogađaju.

- Velika je razlika između mene i Veljka. Skoro duplo. Mlađi je od Elene jedanaest godina, mlađi je od mog sina osam godina, ali ne vidim ko ima taj problem. Ja ga nemam, ne znam zašto bi me interesovao neko ko ima moj problem. O takvim stvarima ne razmišljam, oni koji vode brigu o mom životu mogu da im poručim da se ne brinu jer će još dugo godina da bude dobro - odgovara Rakočevićeva.

Kreiram da bih prodala

Na pitanje kako je zadovoljna revijom novih modela, Verica Rakočević iskreno odgovara:

- Nisam sto odsto zadovoljna revijom, jedno sedamdeset posto je to što sam želela, ovih ostalih trideset nije do mene. Postoji taj neki segment crvene koji se meni iskreno ne dopada, ali je komercijalan, pa sam morala da napravim da bude u trendu. Morala sam da podlegnem nekoj vrsti kompromisa, da napravim nešto što ću prodati jer ne može više da se kreiraju stvari kao što je to pre bio slučaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Verica Rakočević: Svaki zet mi je ostavio po pet miliona evra

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016

Kreatorka Verica Rakočević otkriva da sve bivše muževe, ali i sadašnjeg, ćerke Elene, podjednako poštuje kako zbog unuka, tako i zbog novca koji su joj ostavili...“Verovatno ste čitali po medijima da mi je jedan zet ostavio pet miliona, drugi pet miliona i treći pet miliona. Imam mladog muža,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.