Verica Rakočević: Svaki zet mi je ostavio po pet miliona evra

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Rakočević: Svaki zet mi je ostavio po pet miliona evra

Kreatorka Verica Rakočević otkriva da sve bivše muževe, ali i sadašnjeg, ćerke Elene, podjednako poštuje kako zbog unuka, tako i zbog novca koji su joj ostavili.

“Verovatno ste čitali po medijima da mi je jedan zet ostavio pet miliona, drugi pet miliona i treći pet miliona. Imam mladog muža, pa moram da krijem sve to. Naravno, novac je na bankovnim računima u inostranstvu. Hvala mojim zetovima što su mi tolike milione ostavili”, rekla je Verica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Blic, na reviji koju je održala u ponedeljak uveče, kada je ponosno predstavila nove modele iz svoje kolekcije.

Na pitanje novinara koji zet joj je najbolji, kreatorka nije mogla da se odluči.

“Svi su isti, ne mogu da navedem koji je bio najbolji, svaki je ostavio po pet miliona i nema razloga da se bunim, meni je super”, rekla je Verica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.