Boleli su ga sinusi pa mu je narastao tumor i prekrio pola lica: Ne može da jede i priča, oslepeće zauvek! (UZNEMIRUJUĆE)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boleli su ga sinusi pa mu je narastao tumor i prekrio pola lica: Ne može da jede i priča, oslepeće zauvek! (UZNEMIRUJUĆE)

Faisan Eimek (50) sa Tajlanda poslednjih četiri godine boluje od retkog oblika sinusitisa čija je komplikacija dovela do toga da mu se na licu napravi tumorno tkivo toliko veliko da preti da ga oslepi zauvek.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Tumor je porastao 12 centimetara u prečniku zbog čega Eimek ne može više da priča niti da jede, pa hranu uzima preko tube. Takođe uzima morfijum da bi mogao da istrpi nesnosne bolove.

- Ja ću se briuti o njemu dok ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << umrem jer dok je bio zdrav, on je bio predivan i vredan čovek koji je brinuo o svojoj porodici. Sada ja moram da radim da prehranim nas i našu ćerku, koja mi takođe pomaže u svemu - rekla je Eimekova žena Malai.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Ovoj porodici potrebna je finansijska podrška jer Eimekovi lekovi mnogo koštaju, a oni nemaju svoju kuću već stan iznajmljuju, piše Miror.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.