Atraktivna Makedonka glumi u filmu Paklene ulice 7

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraktivna Makedonka glumi u filmu "Paklene ulice 7"

- Deo u kojem ja glumim je već snimljen, i da budem iskrena, jedva čekam da se pojavi film. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću se jednog dana naći u ovom ostvarenju - rekla je manekenka Teodora Kolovska, koju je lično za ovu ulogu odabrao čuveni Vin Dizel

Makedonska lepotica Teodora Kolevska glumiće u najnovijem filmu “Paklene ulice 7″. Kako piše Telegraf.mk, ovu atraktivnu manekenku iz Skoplja kontaktirala je njena agenicija, koja joj je prenela da treba da se pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kastingu za ovu popularno ostvarenje.

U odabiru je lično učestvovao jedan od glavnih glumaca Vin Dizel, koji je od mnogih devojaka, odlučio da glavnu ulogu treba da dobije upravo Teodora.

Foto: Facebook/ Teodora KolovskaFoto: Facebook/ Teodora Kolovska

Zanosna manekenka istakla je da ne može veruje da će glumiti u ovom blokbasteru.

Post by Teodora Dori Kolovska.

- Deo u kojem ja glumim je već snimljen, i da budem iskrena, jedva čekam da se pojavi film. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću se jednog dana naći u ovom ostvarenju – rekla je Teodora, koja već četiri godine živi u Dubaiju.

Da podsetimo, sedmi nastavak filma “Paklene ulice” premijerno će biti prikazan 10. aprila 2015. godine, a kako prenose svetski mediji, lik Brajana O’Konora (koga tumači Pol Voker, koji je pre nekoliko meseci poginuo u saobraćajnoj nesreći), biće navodno penzionisan.

Pogledajte trejler za film “Paklene ulice 7″:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Makedonka u »Paklenim ulicama«

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2014, 19:35

Makedonska ljepotica Teodora Kolovska glumiće u najnovijem filmu "Paklene ulice 7". Kako prenose makedonski mediji, ovu atraktivnu manekenku iz Skoplja kontaktirala je njena agencija, koja joj je prenijela da treba da se pojavi na kastingu za ovo popularno ostvarenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.