Anđelina Džoli će uraditi još jednu operaciju?!

Izvor: Press, 24.Jan.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli će uraditi još jednu operaciju?!

Iako su mediji već nekoliko puta pisali da Anđa zapravo ima problem jer ništa ne jede i da zbog toga živi na ivici anoreksije, ona odbija da se ugoji nego smatra da treba da uradi još jednu operaciju.
Glumica, koja je prošle godine uradila dvostruku mastektomiju (uklanjanje dojki) uradiće još jedan zahvat kako bi što bolje izgledala na venčanju.
Anđelina je navodno dobila kompleks zbog izraženih vena na rukama, a odabrala je venčanicu koja nema rukave, pa želi što pre da repi taj problem.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Anđelina Žoli ide na operaciju vena na rukama zbog venčanice

Izvor: Blic, 24.Jan.2014

Glumica Anđelina Žoli, ponovo će morati da se nađe na operacionom stolu, ovog puta zbog proširenih vena...Glumica Anđelina Žoli moraće da ide na operaciju proširenih vena, koje su joj nastale zbog prebrzog gubitka telesne kilaže...Anđelina želi da što pre završi sa ovom operacijom kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.