Zbog radova tri ulice u Vranju bez vode

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova tri ulice u Vranju bez vode

VRANJE – Zbog radova na novoj mreži, kao i havarije stanovnici Dalmatinske, Skadarske i ulice Kristijana Karpoša danas će biti bez vode.

U gradskom Vodovodu kažu da je zbog radova na prespajanju stare i nove vodovodne mreže u Kajmakčelanskoj ulici, stanovništvo u Dalmatinskoj i Skadarskoj, bez vode do kraja radnog vremena.Stanovnici ulice Hristijana Karpoša će biti bez vode do saniranja havarije.

Iz preduzeća „Vodovod“ Vranje preporučuju korisnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.