TONČEV šef izbornog štaba SPS-a!

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TONČEV šef izbornog štaba SPS-a!

Vranje - Narodni poslanik i predsednik Skupštine Surdulice Novica Tončev izabran je za člana Predsedništva SPS-a, ali i za šefa izbornog štaba SPS-a za lokalne izbore. Tončev je i do sada bio član Predsedništva, a pre sednice Glavnog odbora stranke važio je za favorita za mesto potpredsednika SPS-a. - Razgovarao sam sa šefom Dačićem, i dogovorili smo se da prvo odradimo izbore, pa da onda preuzmem mesto potpredsednika stranke. Izabran sam da u stranci vodim lokalne izbore jer već tri izborna ciklusa surdulički socijalisti imaju najbolje rezultate od svih u SPS-u. Na ovu funkciju imenovao me je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Južnjaci zadužili visoke funkcije u vrhu SPS

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2015, 13:01

U Predsedništvo Socijalističke partije Srbije izabrani su Surduličanin Novica Tončev i Nišlija Mile Ilić, odlučeno je na Glavnom odboru koji je održan sinoć. Tončev je izabran i za predsednika Izbornog štaba SPS na predstojećim lokalnim izborima.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.