Skijaši „Besne kobile“ na svetskom takmičenju

Izvor: juGmedia, 02.Sep.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skijaši „Besne kobile“ na svetskom takmičenju

VRANJE – Šestoro takmičara skijaškog kluba „Besna kobila“ za vikend nastupaju na finalu svetskog kupa u disciplini Inline alpine slalom.

U okviru poslednjeg ovovgodišnjeg vikenda vozće se dve trke koje se boduju za svetski kup i dve trke u okviru otvorenog prvenstva Češke.Biće ovo najjači vikend s obzirom da je prijavljeno nešto više od 150 takmičara iz celog sveta sa tri kontinenta.

„Naši takmičari vredno treniraju pet puta nedeljno i sa nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << očekuju da ubeleže svoje nove nastupe. Verujemo da ćemo se i ovog puta iz Češke vratiti sa odličijima kako je bilo i na prvom ovogodišnjem vikendu kada smo osvojili tri medalje.

Osim takmičara iz našeg kluba u Češkoj natupaju i takmičari iz roler kluba Oxigen iz Niša, navodi se u saopštenju ovog kluba i dodaje da već 13.septembra očekuje domaće prvenstvo u Vranju.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.