Policija i školarci u akciji

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i školarci u akciji

VRANJE – Pripadnici policije u saradnji sa srednjim školama realizuju projekat pod nazivom ,,Pobedi sebe za bolje sutra”, koji će biti prezentovan danas od 17 časova, u Sali Doma Vojske.

Učenici su zajedno sa profesorima osmislili pozorišne predstave u okviru kojih će prezentovati neke od vidova nasilja, kao i načine sprečavanja maloletničke delikvencije, vršnjačkog nasilja, alkoholizma i narkomanije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Cilj programa je edukacija dece i mladih u razvijanju njihove bezbednosne kulture, kao i preventivno delovanje u smislu prepoznavanja i sprečavanja potencijalnog nasilja.

Milena Dimitrijević, glavni analitičar Službe za odnose sa javnošću Policijske uprave Vranje, izjavila je da će od šest srednjih škola, koliko učestvuju, biti nagrađene najbolje.

Projekat su podržali Grad Vranje, Dom Vojske, UniCredit banka i Pozorište ,,Bora Stanković“.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.