Andonov dao ostavku na mesto zamenika gradonačelnika

Izvor: JUGpress.com, 22.Mar.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andonov dao ostavku na mesto zamenika gradonačelnika

VRANJE

Igor Andonov, zamenik gradonačelnika Vranja podneo je, u sredu, neopozivu ostavku na tu funkciju. Na tom mestu će u tehničkom mandatu ostati do naredne  sednice Skupštine grada, kada će biti izabran novi zamenik gradonačelnika.

„Obećao sam da ću dati ostavku ukoliko dođe do ljubavi između SNS I SPS na lokalu. Doduše još zvanično se to nije desilo, ali se u tom pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vode razgovori“, izjavio je medijima Andonov.

Na ovu funkciju Andonov je, kao član Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, došao juna 2016. godine. T

o je bio povod da vrh centrale raspusti Glavni odbor ove stranke u Vranju, ali to Andonova nije sprečilo da nastavi da obavlja ovu funkciju.

Posle izbora za lokalni parlament u aprilu prošle godine, SDS je osvojila samo tri od ukupno 65 odborničkih mesta.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Boris Tadić

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.