ANDONOV: Sutra podnosim ostavku!

Izvor: OkRadio.rs, 21.Mar.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDONOV: Sutra podnosim ostavku!

Igor Andonov, dosadašnji zamenik gradonačelnika Vranja, izjavio je za OK Radio da u sredu zvanično podnosi ostavku na funkciju na kojoj se nalazi. Andonov nije želeo da komentariše razloge svoje ostavke, ali je naglasio da ona ne dolazi u pitanje. Igor Andonov je bio lider SDS - a u Vranju, a posle lokalnih izbora 2016. godine, ova partija je formirala vlast sa SNS - om, čime on postaje po drugi put, zamenik gradonačelnika Vranja. Nakon formiranja vlasti sa SNS - om Boris Tadić, predsednik SDS - a, juna 2016. godine raspušta gradski odbor ove stranke u Vranju...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Boris Tadić

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Andonov: Ostavka zbog obnovljene ljubavi SPS-a i SNS-a u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2017

Zamenik gradonačelnika Vranja dr Igor Andonov (SDS) podneće u sredu zvanično Skupštini grada ostavku, potvrdio je sam Andonov za Južne vesti, obrazlažući svoju odluku ličnim činom, ali i nezadovoljstvom "obnovljene ljubavi" na relaciji SNS - SPS.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.