Voša poražena od Zagreba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša poražena od Zagreba

U rukometnoj regionalne SEHA lige Vojvodina je večeras izgubila od ekipe Zagreba 28:23, što je u tom takmičenju sedmi poraz novosadskog sastava.

Rukometaši Vojvodine bili su na minus jedan nakon prvog poluvremena (9:10), a minimalni zaostatak bio je i tokom drugog. U momentima kada je falio ''udarac'' za nerešen ishod, usledila je tehnička greška, probijanje ili isključenje, što je omelo Vojvodinu u daljem rezultatskom priključku.

Istini za volju, Zagrepčani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su demonstrirali svu snagu, ali ostaje žal jer je moglo biti još neizvesnije, ali i zadovoljstvo usled pružene partije koja još nije na željenom nivou, ali je bolja iz meča u meč.

Datukašvili je sa pet golova predvodio novosadski napad u prvom poluvremenu. Ostao je bez daha u nastavku, što je i razumljivo usled igre u obe faze i prethodnog napornog kalendara, dok je pivotmen Nikolić vrhunski odigrao u nastavku kada je postigao šest golova, mahom, na crti između dva ili tri protivnička igrača.

Lazović je predvodio odbranu koja je ''ginula'' za svaku loptu, ali je morao ranije u svlačionicu usled tri isključenja.

Raduje povratak golmana Kocića koji je bio sjajan u prvom poluvremenu, nije ga ''htela'' lopta u nastavku kada ga je, doduše, delom, odmenio Perović.

Sve u svemu, Vojvodina se već okreće novim izazovima, a kad je reč o Seha  ligi, u ovoj godini, ostao je još meč protiv kragujevačkog Radničkog u nedelju na Slanoj bari (19.30).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zagreb bolji od Vojvodine na Slanoj bari

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2014, 00:30

Rukometaši Vojvodine izgubili su večeras od Zagreba 28:23 u 10. kolu Seha lige...Najefikasniji u redovima domaćihe bio je Nikolić sa 7 postignutih golova, Elezović je dao 6, a Datukašvili 5 golova. S druge strane po četiri gola postigli su Horvat i Stepančić...Vojvodina je sa svega tri osvojena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.