03. decembar  2014. 22.19  →  22.40 | Izvor: RTV

Voša poražena od Zagreba

NOVI SAD -

U rukometnoj regionalne SEHA lige Vojvodina je večeras izgubila od ekipe Zagreba 28:23, što je u tom takmičenju sedmi poraz novosadskog sastava.

 

video icon

Rukometaši Vojvodine bili su na minus jedan nakon prvog poluvremena (9:10), a minimalni zaostatak bio je i tokom drugog. U momentima kada je falio ''udarac'' za nerešen ishod, usledila je tehnička greška, probijanje ili isključenje, što je omelo Vojvodinu u daljem rezultatskom priključku.

Istini za volju, Zagrepčani su demonstrirali svu snagu, ali ostaje žal jer je moglo biti još neizvesnije, ali i zadovoljstvo usled pružene partije koja još nije na željenom nivou, ali je bolja iz meča u meč.

Datukašvili je sa pet golova predvodio novosadski napad u prvom poluvremenu. Ostao je bez daha u nastavku, što je i razumljivo usled igre u obe faze i prethodnog napornog kalendara, dok je pivotmen Nikolić vrhunski odigrao u nastavku kada je postigao šest golova, mahom, na crti između dva ili tri protivnička igrača.

Lazović je predvodio odbranu koja je ''ginula'' za svaku loptu, ali je morao ranije u svlačionicu usled tri isključenja.

Raduje povratak golmana Kocića koji je bio sjajan u prvom poluvremenu, nije ga ''htela'' lopta u nastavku kada ga je, doduše, delom, odmenio Perović.

Sve u svemu, Vojvodina se već okreće novim izazovima, a kad je reč o Seha  ligi, u ovoj godini, ostao je još meč protiv kragujevačkog Radničkog u nedelju na Slanoj bari (19.30).

 

Tagovi