NS: Prijem u Gradskoj kući za studente iz Meksika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Prijem u Gradskoj kući za studente iz Meksika

Studenti Univerziteta „Tecnológico de Monterrey" iz Meksika koji borave u Novom Sadu u okviru Međunarodne letnje škole u organizaciji Univerziteta Privredna akademija posetili su danas Gradsku kuću.

Član Gradskog veća za privredu mr Goran Sečujski izrazio je zadovoljstvo što Novi Sad i ovom posetom potvrđuje da je grad mladih i dobar domaćin. On je pozvao studente da posete dva važna događaja koja će se za vreme njihovog boravka odvijati u Novom Sadu - Exit festival >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Sajam omladinskog turizma „Youth fair", kaže se u saopštenju.

Šef Kabineta gradonačelnika Aleksandar Petrović rekao je da je prijem studenata iz Meksika uvertira za jedan svečani događaj koji sledi, a to je potpisivanje Sporazuma o bratimlјenju.

"Tradicionalno dobra saradnja i prijatelјstvo Novog Sada i meksičkog grada Toluke koje datira još od 1981. godine biće formalizovani potpisivanjem Sporazuma o bratimlјenju dva grada uz obostrani interes i široku mogućnost konkretne saradnje na polјu kulture, sporta, privrede i u drugim oblastima", rekao je Petrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Meksički studenti u Gradskoj kući

Izvor: Danas, 03.Jul.2015, 07:29

Studenti Univerziteta "Tecnológico de Monterrey" iz Meksika koji borave u Novom Sadu u okviru Međunarodne letnje škole u organizaciji Univerziteta Privredna akademija posetili su Gradsku kuću, gde su ih primili član Gradskog veća za privredu Goran Sečujski i šef Kabineta gradonačelnika Novog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.