Zrenjanin: Pao helikopter, piloti dobro

Izvor: Mondo, 26.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Pao helikopter, piloti dobro

Nedaleko od Zrenjanina, u banji Rusandi kod Melenaca, srušio se helikopter privatne novosadske firme "Ciklonizacija" koji je zaprašivao komarce. Dvojica pilota koji su bili u letelici, nisu u životnoj opasnosti. Helikopter zakačio skijom vodenu površinu i usled toga se prevrnuo na bok.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao helikopter kod Melenaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2008

MELENCI - U baru Rusanda kraj Melenaca je danas oko 8 i 50 časova pao civilni helikopter novosadske Ciklonizacije koji je zaprašivao protiv komaraca. .Helikopter koji se danas srušio u jezero u rejonu banje Rusande kod Melenaca zakačio je skijom vodenu površinu i usled toga se prevrnuo na bok, izjavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kod Melenaca se srušio helikopter privatne firme

Izvor: Press, 26.Maj.2008

Nedaleko od Zrenjanina jutros se srušio helikopter koji je zaprašivao komarce. Dvojica pilota koji su bili u letelici nisu u životnoj opasnosti, rečeno je agenciji Beta u zrenjaninskoj policiji..

Nastavak na Press...

Helikopter zakačio skijom vodu i prevrnuo se na bok

Izvor: Press, 26.Maj.2008

Helikopter koji se danas srušio u jezero u rejonu banje Rusande kod Melenaca zakačio je skijom vodenu površinu i usled toga se prevrnuo na bok, izjavio je agenciji Beta Tihomir Jakovljev zamenik direktora firme "Ciklonizacija" u čijem je vlasništvu helikopter..

Nastavak na Press...

Kod Melenaca se srušio helikopter privatne firme

Izvor: TV Avala, 26.Maj.2008

Nedaleko od Zrenjanina jutros se srušio helikopter koji je zaprašivao komarce.

Nastavak na TV Avala...

Helikopter pao u jezero

Izvor: 24sata, 27.Maj.2008, 02:37

Helikopter privatne novosadske firme „Ciklonizacija”, koji je zaprašivao komarce, srušio se juče ujutro oko 8.50 sati nedaleko od Zrenjanina, u jezero u banji Rusandi kod Melenaca, a dvojica pilota koji su bili u letelici, iako povređeni, nisu u životnoj opasnosti.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.