Željko: Nevena je razmažena, treba je našamarati

Izvor: Blic, 07.Apr.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko: Nevena je razmažena, treba je našamarati

Najkonzervativnija takmičarka ove sezone "Velikog brata", Nevena Miličević, sinoć je toliko vikala i plakala, da ostali ukućani nisu mogli da spavaju od nje. Soraja, Željko, Žarko i Slavko požalili su se jutros Velikom bratu da je Nevena razmažena i da ne razume šta je šou.

Nevena je juče otkrila pojedinim ukućanima da ima loše mišljenje o Soraji. Sindi je to prenela starleti, ali Soraja nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želela da se svađa, već je samo okrenula leđa Neveni i zaspala.

To je Nevenu očigledno mnogo pogodilo, pa je počela da viče i psuje, a na kraju se rasplakala i tražila da ide kući.

Željko, Žarko, Soraja i Slavko su jutros razgovarali sa Velikim bratom o tome.

- Nismo se naspavali jer je Nevena pobesnela. Rekla je da je ovo đavolja kuća i prizivala je svece. Nije je bilo briga što ostali žele da spavaju. Toliko je razmažena, treba je našamarati - rekao je Željko.

Soraja je dodala da je Nevenino ogovaranje nije mnogo pogodilo i da nije želela da se svađa:

- Kada sam ušla u sobu, samo sam joj okrenula leđa i rekla da ću da zaspim. Ona je pretila da će da se premesti u kombi i da napusti šou.

Slavko i Žarko su potvrdili da se većina ukućana nije naspavala. Željko je, osim Nevenine vike, imao još jedan problem - uznemirujući san.

- Sanjao sam svoju prvu devojku, ali imala je Avin lik - rekao je on Velikom bratu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO NEVENA PUKLA: Vikala celu noć i budila ukućane

Izvor: Kurir, 07.Apr.2013

Sindi je to prenela starleti, ali Soraja nije želela da razgovara sa nekim ko ima ružno mišljenje o njoj pa je smao okrenula leđa Neveni..Nevena Miličević sinoć je toliko vikala i plakala da ostali ukućani nisu mogli da spavaju od nje. Soraja, Željko, Žarko i Slavko požalili su se jutros Velikom...

Nastavak na Kurir...

Veliki Brat 2013: Nevena napravila scenu zbog Sindi i Soraje!

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2013

Nevena Miličević sinoć je toliko vikala i plakala da ostali ukućani nisu mogli da spavaju od nje. Soraja, Željko, Žarko i Slavko požalili su se jutros Velikom bratu da je Nevena vikala i psovala i da se nije moglo spavati od nje.

Nastavak na Svet plus...

Milićev recept za mir u kući "Velikog brata": Iznesite sav prljav veš, pa ćemo ga zajedno oprati

Izvor: Blic, 07.Apr.2013

Veliki brat je zamolio Milića Vukašinovića da prokomentariše sukobe u kući. Naime, Nevena je sinoć prvo ogovarala Soraju, a kada je starleta to saznala i postavila se hladno prema njoj, manekenka se rasplakala. Milić smatra da ukućani treba da "iznesu sav prljav veš, a zatim zajedno da ga operu"....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.