Željko Joksimović: Odmaraćemo na Jadranu

Izvor: Blic, 29.Jun.2014, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović: Odmaraćemo na Jadranu

Popularni pevač pakuje kofere za skori odlazak na more, gde će se odmoriti i sabrati utiske s koncerta u Skoplju, kako kaže, najvećeg u dosadašnjoj karijeri.

- Dolazak Koste u naš život je samo ulepšao i obogatio našu svakodnevicu. Radujemo se odlasku na more, ali ovoga puta to neće biti Grčka, kao do sada, već Jadran. Zbog Koste, odlučili smo se za nešto mirniju varijantu. Jovana i ja smo srećni roditelji i organizovali smo se onako kako to svima odgovara. Trudim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da budem dobar otac i suprug i nadam se da mi to polazi za rukom. U životu ništa nije teško kada radite ono što volite i kada dobijate uzvratnu emociju - ističe Željko.

Iskren, ali odmeren u razgovoru za medije, koji jedino rado vodi na poslovne teme, Željko Joksimović kaže da je izuzetno ponosan na prošlonedeljni koncert u „Narodnoj areni Filip II“, jer je njime oborio lični rekord i rekorde svojih kolega.

Kajmakoskom sprema album

- Daniel je divan momak, već priznat u Makedoniji. Zajedno smo snimili moju kompoziciju „Skoplje-Beograd“, koja je za samo nekoliko dana doživela milionske preglede na internetu. Sjajno je otpevao nekoliko numera na koncertu i publika ga je nagradila ovacijama. Vrata mog studija su za njega uvek otvorena i on to dobro zna, što je najvažnije za njega. Saradnju nastavljamo novim projektima, odnosno nekim novim notama.

- Još uvek proživljavam jake utiske i emocije koji se pamte ceo život, jer je nastup u Skoplju kruna moje dosadašnje karijere, i on će u istoriji Makedonije ostati upamćen kao najveći koncert svih vremena. Makedonci i ja definitivno imamo isti ukus, a uzajamno se mnogo poštujemo i volimo. Još prizivam u sećanje veličanstven prizor, gde više od 60.000 nasmejanih i srećnih ljudi zbog moje muzike stoji zajedno sa mnom i mojim bendom - opisuje Željko za „Blic“ svoj doživljaj.

Kantautor priznaje da uvek ima tremu pred nastup. Ovoga puta, Makedonci su ga razoružali već na početku koncerta, a ovacijama su pozdravili njegovog učenika Danijela Kajmakoskog i goste - Brenu, Boru Čorbu, Željka Samardžića, Gara i braću Tevtijan, što uvećava njegovu sreću.

- Uvek pred nastup se pitam se da li ćemo publika i ja pronaći onu zajedničku pravu nit i da susret svima ostane u lepom sećanju. Pored mojih veličanstvenih gostiju, radost su mi dolaskom priuštili i brojni prijatelji kojima sam na tome veoma zahvalan, i zbog toga sam veoma srećan čovek. Neki od njih su me iznenadili tako da je žurka posle koncerta bila posebna priča ove makedonske sage.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Joksimović: Dolazak Koste nam je ulepšao i obogatio život!

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2014

Željko Joksimović polako se sprema da zajedno sa svojom suprugom Jovanom i sinom Kostom, otputuje na more, gde će se odmoriti i sabrati utiske s koncerta u Skoplju, kako kaže, najvećeg u dosadašnjoj karijeri.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.