Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatečen u krađi, pa uhapšen

BIJELJINA - Pripadnici bijeljinske policije uhapsili su muškarca čiji su inicijali M.Z, koga su zatekli prilikom izvršenja teške krađe u prodavnici namještaja u Bijeljini.

Policija je sinoć u 21.30 časova zaprimila prijavu građana da je u toku krađa u toj prodavnici.

Protiv uhapšenog slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Policijski službenici u Loparama dostavili su nadležnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izvještaj protiv S.K. zbog sumnje da je u proteklom periodu iz vikendice sa područja opštine Lopare ukrao predmete čime je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko 2.000 KM.

Na području CJB Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su ukupno četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, te dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uhapšen zbog prodaje droge i falsifikovanja novca

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015

Policija je uhapsila D. P. (41) iz Odžaka zbog sumnje da prodavao narkotike i falsifikovao novac...Pretresom stana u Novom Sadu u kom neprijavljeno boravi, policija je pronašla 26 paketića heroina, digitalnu vagicu i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika...Sumnja se i da je deo novčanica,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.