Uhapšen zbog prodaje droge i falsifikovanja novca

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog prodaje droge i falsifikovanja novca

Policija je uhapsila D. P. (41) iz Odžaka zbog sumnje da prodavao narkotike i falsifikovao novac.

Pretresom stana u Novom Sadu u kom neprijavljeno boravi, policija je pronašla 26 paketića heroina, digitalnu vagicu i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se i da je deo novčanica, u dinarskoj valuti, falsifikovan. U stanu je zatečena i 30-godišnja Novosađanka koja je, prilikom ulaska policije, bezuspešno pokušala da uništi polovinu pronađenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << paketića. Protiv nje će biti podneta krivična prijava koja je tereti za pomaganje u izvršenju krivičnog dela.

Sumnja se da je ranije, istog dana, D. P. prodao pet paketića 29-godišnjoj Novosađanki protiv koje će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marihuana pronađena kod mladića na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015

Policija je juče na Petrovaradinskoj tvrđavi pronašla marihuanu kod dvojice mladića iz Žitišta i Novog Sada...Protiv obojice će biti podneta krivična prijava...Policija je kod Novosađanina pronašla i nož, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava, na osnovu Zakona o oružju i municiji.

Nastavak na Radio 021...

Policija našla drogu i falsifikovane dinare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015

Policija je u Novom Sadu uhapsila jednog meštanina Odžaka zbog sumnje da je prodavao drogu i falsifikovao novac, saopšteno je danas...U saopštenju se kaže da je pretresen stan u kojem uhapšeni D. P. (41) neprijavljeno boravi u Novom Sadu, gde je nađeno 26 paketića praha za koji se sumnja da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.