Izvor: Danas, 18.Feb.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaprećena kazna do 15 godina zatvora

Viši tužilac u Nišu kvalifikovao je nedavno ubistvo Vuka Stoiljkovića (22) kao krivično delo ubistva iz člana 113 Krivičnog zakonika Srbije, rečeno je juče za naš list u Višem tužilaštvu. U tužilaštvu su na taj način negirali spekulacije da je ubistvo ovog niškog studenta medicine, koga je 10. februara u tuči u parku Sveti Sava četiri puta nožem izbo osumnjičeni Dimitrije S. (20), od kojih mu je, kako se nezvanično navodi, jedan od uboda prerezao grlo, kvalifikovano kao ubistvo iz nehata.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strašno: Sud svirepo ubistvo studenta u Nišu nije kvalifikovao kao teško ubistvo

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Feb.2014, 01:15

Viši tužilac u Nišu kvalifikovao je nedavno ubistvo studenta medicine Vuka Stoiljkovića (22) kao krivično delo ubistva iz člana 113 Krivičnog zakonika Srbije, rečeno je u Višem tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Ubistvo studenta u Nišu nije svirepo, kaže sud!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2014

Niško tužilaštvo je na taj način negiralo spekulacije da je ubistvo Vuka Stoiljkovića (22), koga je 10. februara u parku Sveti Sava četiri puta nožem izbo osumnjičeni Dimitrije Stevanović (20), od kojih mu je, kako se nezvanično navodi, jedan od uboda prerezao grlo, kvalifikovano kao ubistvo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.