Zaplena 653.000 paklica cigareta, najviše u deceniji FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena 653.000 paklica cigareta, najviše u deceniji FOTO

Beograd -- Policija je zaplenila 653.450 paklica cigareta vrednih oko 120 miliona dinara u akciji istovremeno sprovedenoj u Beogradu, Kraljevu, Subotici i Novom Pazaru.

Uhapšeno je pet osoba, a reč je jedna od najvećih zaplena u Srbiji u poslednjih desetak godina, saopšteno je.

Tokom prošle godine, koja je takođe bila rekordna kada je reč o oduzimanju nelegalnih cigareta, ukupno je zaplenjeno oko 2.000.000 paklica.

Veći deo cigareta, bez akciznih markica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prateće dokumentacije, pronađen je u improvizovanim magacinima na području Beograda i Subotice, dok je deo pronađen tokom transporta u tri automobila i dva kombija.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela krijumčarenje i nedozvoljen promet akciznih proizvoda, policija je po nalogu nadležnih tužilaštava odredila zadržavanje do 48 sati D. B. (57) i N. T. (39) sa područja Beograda, Z. T. (39) i S. M. (40) sa područja Šapca i N. V. L. (43) sa područja Subotice.

Policija je protiv još dve osobe, starosti 22 i 47 godina iz Subotice i Beograda, podnela krivične prijave.

Cigarete i vozila koja su korišćena za transport oduzeti su uz potvrdu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena cigareta "teška" 120 miliona dinara

Izvor: RTS, 27.Jan.2017

U akciji koja je istovremeno sprovedena na teritorijama Beograda, Kraljeva, Subotice i Novog Pazara zaplenjeno je 653.450 paklica cigareta, što je jedna od najvećih zaplena u Srbiji u proteklih desetak godina. Vrednost oduzetih cigareta procenjuje se na više od 120 miliona dinara. ...

Nastavak na RTS...

SPAS ZA GSP JE DA PENZIONERI PLAĆAJU KARTE Mitrović: To neće da se desi, to je teorija, ali bi tako popravilo prihode...

Izvor: Blic, 28.Jan.2017, 13:41

Više od 40 odsto putnika se švercuje u gradskom prevozu, samo gubitak GSP “Beograda” je 200 miliona dinara mesečno, pa ova kao i sve prethodne gradske vlasti pokušava da nađe “čarobno rešenje” koje bi konačno smanjilo subvencije iz gradske kase...- Znam da to neće da se desi, ali prošle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.