Zapalio sebe i policajca u sudu

Izvor: Mondo, 07.Mar.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio sebe i policajca u sudu

U holu Osnovnog suda u Paraćinu danas je G.M (44) polio sebe i policajca zapaljivom tečnošću, potom upalio, pa su obojica teško povređeni, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

Policajac i G.M. su, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinuti u Opštoj bolnici u Chupriji.

Protiv G.M. je, kako se navodi, podneta krivična prijava zbog napada na ovlašćeno službeno lice prilikom obavljanja službene delatnosti i krivično delo izazivanja opšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opasnosti.

U saopštenju policije se navodi da su obojica dobila teške povrede opasne po život, kao i da je lakše povređen radnik obezbeđenja suda, koji je bio na mestu događaja, leke povrede.

(Tanjug, foto: Ilustracija, Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paraćinac zapalio sebe i policajca u sudu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2013

U holu Osnovnog suda u Paraćinu G.M (44) polio je sebe i policajca benzinom i zapalio. Obojica su teško povređeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DRAMA U PARAĆINU: Zapalio sebe i policajca u sudu, obojica teško povređeni

Izvor: S media, 07.Mar.2013

U holu Osnovnog suda u Paraćinu danas je G.M (44) polio sebe i policajca zapaljivom tečnošću, potom upalio, pa su obojica teško povređeni, saopštila je Policijska uprava u Jagodini...Policajac i G.M. su, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinuti u Opštoj bolnici u Ćupriji...Stanje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.