Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Okt.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Odluka o Sanaderu u utorak

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda u utorak će odlučiti hoće li priznati dvije nekretnine kao jamstvo da se bivšem premijeru Hrvatske i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu istražni zatvor zamjeni obranom sa slobode od Uskokovih optužbi za korupciju.

Prihvatili li sud jamstvo, na zagrebačkom Općinskom sudu će se provesti uknjižba nekretnina, a Sanader mora obećati da neće bježati nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << će biti pušten iz istražnog zatvora u kojemu je gotovo tri godine i deset mjeseci.

Zbog opasnosti od bijega Sanader na slobodi neće smjeti napuštati svoje boravište, privremeno će mu biti oduzeta putovnica i sudu će se morati javljati svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Sanader je u ekstradicijskom zatvoru u Austriji i u remetinečkom zatvoru proveo nešto manje od četiri godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas odluka o puštanju na slobodu Sanadera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2015, 07:24

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda danas će odlučiti hoće li priznati dvije nekretnine - kao jamstvo u iznosu od 1,6 milijuna eura - da se bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu istražni zatvor zamjeni obranom sa slobode...Obrana je dopunila dokumentaciju o jamstvu,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.