Vrtoglavi skok na prvo mesto

Izvor: Danas, 12.Avg.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrtoglavi skok na prvo mesto

Na osnovu ankete koju je sproveo magazin Britanskog filmskog instituta „Sight and Sound“, klasik Alfreda Hičkoka „Vrtoglavica“ (Vertigo) zauzeo je prvo mesto na listi „najboljih filmova svih vremena“, preuzevši titulu od „Građanina Kejna“ režisera Orsona Velsa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je „Vrtoglavica” pretekla „Građanina Kejna”

Izvor: Politika, 12.Avg.2012

Najbolji film svih vremena ušao je na listu koju danas predvodi tek 24 godine posle premijere..Da li su neki filmovi kao vino – što stariji, to bolji? Pitanje se nametnulo ovih dana kada je časopis Britanskog filmskog instituta objavio novu listu najboljih filmova u istoriji kinematografije, što...

Nastavak na Politika...

Stiže Born, nabavite karte

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2012, 10:48

Karte za premijerne projekcije akcionog trilera "Bornovo nasleđe" u bioskopima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu, zakazane za 22.avgust, puštene su u prodaju, saopštio je danas distrubuter "Taramaunt".

Nastavak na medio.rs...

“Bornovo nasleđe” u bioskopima u avgustu

Izvor: Poznati.info, 15.Avg.2012, 01:50

Nastavak poznate franšize o Džejsonu Bornu stiže u domaće bioskope 22. avgusta, najavili su iz produkcijske kuće “Taramaunt”...U novom filmu scenarista i reditelj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom (Džeremi Rener) čije...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.