Voz usmrtio deset zatvorenika

Izvor: B92, 14.Jan.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz usmrtio deset zatvorenika

Najmanje deset ljudi je poginulo u sudaru autobusa koji je prevozio zatvorenika i voza u američkoj saveznoj državi Teksas.

Kako prenose svetski mediji, vozač autobusa je izgubio kontrolu na poledici, pa je vozilo proklizalo i naletelo na šine.

U tom trenutku prolazio je voz, došlo je do direktnog sudara, a prema prvim informacijama, desetoro putnika autobusa je izgubilo život.

U autobusu je bilo 12 zatvorenika i tri čuvara, a osuđenici su transportovani iz zatvora u Abajlenu u zatvor u El Pasu.

Iz bolnice je saopšteno da je na lečenje primljeno petoro ljudi, ali nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru zatvorskog autobusa i voza 10 mrtvih

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015

U sudaru voza i autobusa koji je prevozio zatvorenike i zatvorske čuvare danas u Teksasu poginulo je 10 osoba, dok je pet osoba povređeno...Prema informacijama sa lica mesta autobus je navodno sleteo sa kolovoza na železničke šine, gde ga je udario voz, prenela je agencija AFP...U autobusu su se...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.