Vojska Srbije šalje dve cisterne za vodu u Loznicu

Izvor: Press, 23.Jul.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije šalje dve cisterne za vodu u Loznicu

Vojska Srbije uputila je danas u Loznicu dve cisterne za vodu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.
Foto:Tanjug
BEOGRAD - Vojska Srbije uputila je danas u Loznicu dve cisterne za vodu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.
Kako je navedeno u saopštenju, na osnovu odluke ministra odbrane Bratislava Gašića, a odazivajući se na poziv gradonačelnika Loznice za pružanje pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u snabdevanju lozničkog kraja pijaćom vodom, Vojska Srbije je angažovana u snabdevanju stanovništva vodom za piće.
Cisterne su poslate iz najbližih garnizona Vojske Srbije, Sremske Mitrovice i Valjeva.
Vojska Srbije i ranije je pomagala brojnim opštinama širom Srbije u snabdevanju stanovništva vodom za piće, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska pomaže Loznici u snabdevanju vodom

Izvor: Akter, 23.Jul.2015

Vojska Srbije angažovala je dve cisterne za vodu kako bi pomogla u snabdevanju vodom za piće stanovništva Loznice, saopšteno je danas..Cisterne su poslate iz najbližih garnizona Vojske Srbije - Sremske Mitrovice i Valjeva...Odluku o angažovanju doneo je ministar odbrane Bratislav Gašić, na poziv...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.