VUČIĆEVA BOŽIĆNA ČESTITKA: Neka svetlost Vitlejemska probude u našim srcima ljubav i toleranciju!

Izvor: Press, 06.Jan.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆEVA BOŽIĆNA ČESTITKA: Neka svetlost Vitlejemska probude u našim srcima ljubav i toleranciju!

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku sveštenstvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.
„Vaša svetosti, Vama, sveštenstvu, monaštvu i vernom narodu, koji najradosniji hrišćanski praznik Rođenja Hrista slave po Julijanskom kalendaru, želim da božićne praznike proslave u ljubavi, miru >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i slozi. 

Neka toplina badnjaka i svetlost Vitlejemska probude u našim srcima ljubav i toleranciju kao noseću misao vere svetosavske, vere pravoslavne.Mir Božiji, Hristos se rodi!“, navodi se u čestitki.

PROČITAJTE JOŠ:
"Uredićemo Srbiju ma koliko to neke nerviralo"
Gašić: I Vučić i Nikolić ključni faktori u državi, u odličnim su odnosima!
Mihajlović: Osveženje vlade ne može da škodi, već samo da pomogne!
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIŽU ČESTITKE: Božić čestitali Vučić, Mali, Maja Gojković...

Izvor: Kurir, 06.Jan.2015

Neka toplina badnjaka i svetlost Vitlejemska probude u našim srcima ljubav i toleranciju kao noseću misao vere svetosavske, vere pravoslavne.Mir Božiji, Hristos se rodi!“, poručio je premijer..BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku sveštenstvu...

Nastavak na Kurir...

Vučić čestitao Božić

Izvor: Večernje novosti, 06.Jan.2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku sveštenstvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Vaša svetosti, Vama, sveštenstvu, monaštvu i vernom narodu, koji najradosniji hrišćanski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.