Upoznajte novog Leksa Lutora!

Izvor: Blic, 31.Jan.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte novog Leksa Lutora!

Džesi Einsberg, glumac poznat po ulogama Marka Zukenberka u filmu "Društvene mreže" i Danijela Atlasa u filmu "Velika iluzija", angažovan je za ulogu Leksa Lutora u novom nastavku filma "Čovek od čelika".

Einsberg se tako priključio Benu Afleku i Henriju Kavilu, koji će tumačiti Betmena, odnosno Supermena u novom nastavku.

Za potrebe nastavka ovog filma, angažovan je i Džeremi Ajrons, koji će tumačiti ulogu Alfreda, vernog batlera Brusa Vejna.

Iako se dugo spekulisalo da bi upravo Brajan Kranston, zvezda serije "Breaking bad", mogao tumačiti ulogu Lutera, to se ipak nije ostvarilo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Upoznajte novog Leksa Lutora!

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014

Džesi Einsberg, glumac poznat po ulogama Marka Zukenberka u filmu „Društvene mreže“ i Danijela Atlasa u filmu „Velika iluzija“, angažovan je za ulogu Leksa Lutora u novom nastavku filma „Čovek od čelika“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.