Uhapšen osumnjičeni za ubistvo policajca na Floridi

Izvor: B92, 19.Avg.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo policajca na Floridi

Majami -- Američke vlasti na Floridi uhapsili su osumnjičenog za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u pucnjavi u gradu Kisimi, saopštila je policija.

Policajci su napadnuti dok su proveravali sumnjive osobe u delu grada poznatom po dilovanju droge, rekao je šef lokalne policije Džef O"Del na pres konferenciji, dodajući da policajci nisu imali priliku da uzvrate vatru.

On je rekao da je Everet Miler uhapšen nekoliko sati posle pucnjave u ovom gradu južno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Orlanda i preti mu optužnica za ubistvo prvog stepena.

Prema njegovim rečima, policajci Metju Bekster koji je ubijen i Sem Hauard koji je ranjen, bili su u patroli.

Vlasti su prvobitno navele da veruju da postoje četvorica osumnjičenih, ali O'Del je sada rekao da se ne očekuju druga hapšenja.

AP je takodje ranije preneo da su trojica osumnjičenih u toj pucnjavi uhapšena a da je potera za četvrtim u toku.

U Floridi je došlo do još jedne pucnjave u kojoj su dvojica policajaca ranjena u gradu Džeksonvil.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac ubijen na Floridi, petorica ranjena

Izvor: VOA, 19.Avg.2017

Jedan američki policajac je ubijen, a petorica su ranjena sinoć u tri odvojena incidenta na Floridi I u Pensilvaniji. Dvojica policajaca stradala su u pucnjavi u gradu Kisimiju, nakon što su, po pozivu, otišli da provere “sumnjive osobe”. Jedan policajac je preminuo, drugi je u kritičnom stanju....

Nastavak na VOA...

Policajac podlegao povredama posle pucnjave na Floridi

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2017

Dan nakon pucnjave na Floridi, još jedan policajac podlegao je danas povredama...Njegov kolega je juče poginuo u pucnjavi koja je otvorena na njih dok su patrolirali gradom Kisimi na Floridi...Na njih je vatru otvorio muškarac (45), koji je kasnije uhapšen u jednom baru, prenosi AP...Policajci su...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.