U Nišu zapaljena dva automobila

Izvor: RTS, 18.Mar.2013, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu zapaljena dva automobila

U dva odvojena incidenta u Nišu izgorela dva automobila. Povređenih nije bilo a policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti.

U Nišu su u odvojenim incidentima zapaljena dva automobila. Povređenih nije bilo a policija intezivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti.

Na parkingu ispred zgrade u širem centru Niša jutros oko devet časova zapaljen je automobil marke "reno" prokupačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << registracija. Prema prvim rezultatima istrage na automobil je bačena ručna bomba. U eksploziji nije bilo povređnjnih.

Ranije jutros izgoreo je još jedan automobilu marke "be-em-ve" niških registarskih oznaka. Automobil je bio parkiran u blizini osnovne škole "Sveti Sava". 

Ni u tom incidentu nije bilo povređenih a niška policija intezivno radi na rasvetljavanju oba slučaja.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljena dva automobila u Nišu

Izvor: RTS, 18.Mar.2013

U dva odvojena incidenta u Nišu izgorela dva automobila. Povređenih nije bilo, a policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti. ..U Nišu su u odvojenim incidentima zapaljena dva automobila. Povređenih nije bilo, a policija intezivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti...Na parkingu ispred...

Nastavak na RTS...

Bačena bomba na automobil u Nišu, drugi zapaljen

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013

U incidentima nije bilo povređenih, a policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca..NIŠ - U dva odvojena incidenta u Nišu izgorela su dva automobila. Povređenih nije bilo a policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti...Na parkingu ispred zgrade u širem centru Niša jutros oko devet...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.