Tužba protiv ekološkog aktiviste u Bačkoj Topoli

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jan.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužba protiv ekološkog aktiviste u Bačkoj Topoli

Predsednik Ekološkog udruženja Hrast iz Krivaje u opštini Bačka Topola Đura Vavroš izjavio je da je preduzeće Krivaja protiv njega podnelo tužbu za narušavanje poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti.Đura Vavroš, koji je dobitnik Zelenog lista za 2013. godinu, najprestižnijeg ekološkog priznanja u Srbiji, rekao je novinarima da ga je preduzeće Krivaja tužilo zbog navodnog iznošenja neistinitih podataka.

Prema njegovim rečima, građani Krivaje posadili su vetrozaštitni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pojas u Pilakovoj dolini, za koji su dobili dozvolu od Skupštine opštine Bačka Topola.

"Istina je da je taj vetrozaštitni pojas uništen, što smo prijavili policiji. U međuvremenu niko nije odgovarao za to. Mene sada optužuju da sam narušio ugled kompanije, koja je od Skupštine opštine Bačka Topola dobila starateljstvo nad Pilakovom dolinom i neadekvatno se starala u prethodnom periodu. Sa velike površine ove doline uklonjen je površinski sloj, a potom i zapaljena značajna površina ove doline. Takođe, ni za ovo krivično delo niko nije odgovarao", kazao je Vavroš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tužba protiv ekološkog aktiviste u Bačkoj Topoli

Izvor: Beta, 09.Jan.2016

Predsednik Ekološkog udruženja Hrast iz Krivaje u opštini Bačka Topola Djura Vavroš izjavio je da je preduzeće Krivaja protiv njega podnelo tužbu za narušavanje poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti.Djura Vavroš, koji je dobitnik Zelenog lista za 2013. godinu, najprestižnijeg ekološkog priznanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.