Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2011, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana odlučila: Grejanje skuplje 7,5 odsto

NOVI SAD, PANČEVO, SUBOTICA -

Juče nas je sve iznenadila vest o tome da bi grejanje u Novom Sadu moglo da poskupi, iako je u tom preduzeću nedavno obećano da neće. Sada je poskupljenje sasvim izvesno, jer je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić odbacio mogućnost da bi grad mogao pokriti gubitke Novosadske toplane, koje se očekuju zbog poskupljenja gasa.

Grejanje bi tako od decembra moglo biti skuplje i do 10 odsto.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U Pančevu je u toku anketiranje građana o uvođenju kalorimetara.

U skladu sa odlukom grada Pančeva, Javno komunalno preduzeće "Grejanje" u obavezi je da u narednih nekoliko godina zainteresovanim domaćinstvima, koja koriste daljinski sistem grejanja, uvede kalorimetre, međutim, neki Pančevci imaju primedbe, jer smatraju da nije dovoljno pojašnjeno koje su prednosti uvođenja merača toplote.



U Subotici imamo potpuno drugačiju priču od novosadske, jer je zahvaljujući domaćinskom poslovanju, ali i dobroj naplati usluga grejanja, subotička toplana najuspešnije javno komunalno preduzeće, u gradu na severu Bačke.

Ova godina je posebno uspešna za toplanu, jer su završeni planirani radovi na modernizaciji toplovodne mreže.

Međutim, građani Subotice i dalje plaćaju najskuplje grejanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplana odlučila: Grejanje skuplje 7,5 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2011

NOVI SAD, PANČEVO, SUBOTICA -..Juče nas je sve iznenadila vest o tome da bi grejanje u Novom Sadu moglo da poskupi, iako je u tom preduzeću nedavno obećano da neće. Sada je poskupljenje sasvim izvesno, jer je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić odbacio mogućnost da bi grad mogao pokriti gubitke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KAĆ DOBIO DEO KANALIZACIONE MREŽE

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 16:02

NOVI SAD - Puštanjem u rad crpne stanice i završetkom najvećeg dela ovogodišnjih radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u Kaću, stvoreni su uslovi da se oko 600 domaćinstava tog naselja priključi na kanalizaciju, saopštilo je novosadsko Javno-komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija"...Svečanom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.