Teška nesreća kod Kraljeva, jedna mrtav

Izvor: Mondo, 18.Jun.2013, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Kraljeva, jedna mrtav

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kraljevo-Raška jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene.

U sudaru putničkog automobila i teretnog vozila na magistralnom putu Kraljevo-Raška, u mestu Jarčujak kod Kraljeva jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene, saznaje RTS.

Preminula je osoba M.M. (1956.).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Više detalja biće poznato nakon izveštaja policije i istražnog sudije koji su izvršili uviđaj na mestu nesreće, javlja RTS.

(MONDO/Foto: Screenshot RTS)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJEVO: U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jun.2013

U sudaru putničkog automobila i teretnog vozila u mestu Jarčujak kod Kraljeva jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene

Nastavak na Telegraf.rs...

KRALJEVO: Jedna osoba poginula,dve povređene u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2013, 00:03

Do nesreće je došlo prilikom udara putničkog motornog vozila marke "audi A4" u prikolicu kombi vozila marke "pežo", nakon čega je "audi" udario u teretno vozilo marke TAM

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.