Tata nije srećan: Uništio ćerki automobil od 10.000 evra, a razlog je... (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Avg.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata nije srećan: Uništio ćerki automobil od 10.000 evra, a razlog je... (VIDEO)

Jedan otac nije bio srećan scenom koju je video u automobilu svoje ćerke, pa je odlučio da ga uništi i da je nauči pameti.

Mezimica je razbesnela Majka Karda koji je uništio crveni Audi u vrednosti od 10.000 evra.

Majk je napisao u opisu video-klipa: “Kad tata ima nešto da ti kaže“. Tata nije bio srećan i ovo je bio njegov način da kazni svoju ćerku.

Naime, on se naljutio jer je u kolima video ćerku sa dečkom koji nije trebalo da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tu, niti da radi, ono što je radio.

Majk očigledno ne želi da prihvati činjenicu da je njegova ćerka odrasla i da je sad više zanimaju momci nego Barbike, pa je odlučio da je kazni i da objavi da svi vide šta će se sledeći put dogoditi kad ga naljuti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.