Tanja skida 10 kila viška!

Izvor: Kurir, 19.Nov.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja skida 10 kila viška!

Savićka posetila nutricionistu u Australiji i svaki dan vežba kako bi se zategla pre nego što se vrati na scenu

Pripreme za povratak.

Tanja Savić se u drugoj trudnoći, sa sinom Đorđem, veoma ugojila, pa sada mora da skine deset kilograma viška, saznaje Kurir! Pored vežbanja, pevačica je u Australiji posetila i nutricionistu kako bi uz odgovarajuću ishranu najbrže smršala i vratila liniju kakvu je nekada imala.

- Morala je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toga da izbaci iz svog jelovnika, pa joj se tako ishrana svela na ražani hleb, voće, povrće i ribu. Pored toga, svaki dan trči i već joj se primećuju rezultati - kaže naš izvor blizak pevačici.

Inače, Tanja je veoma uzbuđena zbog dolaska u Srbiju. Ona želi da povrati status najpopularnije „zvezde Granda“ i svesna je da će do toga stići ukoliko bude maksimalno posvećena karijeri. Upravo zbog toga se uveliko sprema za veliki povratak, koji se očekuje neposredno oko Nove godine.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smučio joj se višak kilograma: Zbog povratka na scenu, folkerka se bacila na žestoku dijetu (FOTO)

Izvor: S media, 19.Nov.2012

Pevačica je posetila nutricionistu i svaki dan vežba kako bi se zategla pre nego što se vrati na scenu. ..Tanja Savić se u drugoj trudnoći, sa sinom Đorđem, veoma ugojila, pa sada mora da skine deset kilograma viška. Pored vežbanja, pevačica je u Australiji posetila i nutricionistu kako bi...

Nastavak na S media...

Tanja skida 10 kila viška!

Izvor: Poznati.info, 20.Nov.2012, 00:01

Savićka posetila nutricionistu u Australiji i svaki dan vežba kako bi se zategla pre nego što se vrati na scenu..Pripreme za povratak...Tanja Savić se u drugoj trudnoći, sa sinom Đorđem, veoma ugojila, pa sada mora da skine deset kilograma viška, saznaje Kurir! Pored vežbanja, pevačica je u...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.