Tanja Bošković: Lepo je čuti da sam seksi

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Bošković: Lepo je čuti da sam seksi

Glumačka diva je u šouu " Ples sa zvezdama" pokazala da i u šezdesetim žena može da izgleda besprekorno.

Tanja Bošković (61) je od prve epizode „Plesa sa zvezdama” ponela ulogu favorita jer je gracioznošću, spretnošću u plesu i harizmom na sceni zadivila i žiri i publiku. Istovremeno, još jednom je podsetila zašto je godinama ubrajana u najveće lepotice domaće kinematografije.

Naime, u drugoj emisiji „Plesa sa zvezdama” Tanja je obukla isti kostim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je nosila pre 40 godina! Blistajući u crvenom trikou, glumica je savršeno izvela svoju plesnu tačku. Usledile su salve pozitivnih komentara, među kojima je i onaj da je jednako seksepilna kao i pre četiri decenije, kada je prvi put obukla crveni kostim.

- Hvala za te komplimente. To nije istina, ali je prijatno čuti. Istina je da sam pre 40 godina nosila taj kostim i s ljubavlju i radošću sam spomenula velikog Miljenka Štambuka. Slava bogu, ovaj kostim će zajedno sa cipelama jednog dana, kada mene ne bude, da završi u muzeju pozorišta - kaže Tanja za „Blic”.

Inače, njen nastup je Nikola Mandić, jedan od članova žirija, opisao rečima: „Tanja, sedoste na tron u maniru”, ali su zato neki drugi komentari izazvali bes glumice. Kako je rekla, ne imenujući nikoga posebno, zbog nekih komentara joj dođe da nekoga gađa cipelom.

Međutim, kaže, ta priča je za nju završena.

- Ne želim više da pričam o njima. Mislim da se žirijem više neću baviti - kaže ona.

Rasplakaću naciju valcerom

Sportski komentator Milojko Pantić kaže da će tek oduševljavati publiku i žiri u „Plesu sa zvezdama“ i da mu ne pada na pamet da odustane.

- Čuo sam priče da planiram da napustim takmičenje i odmah da vam kažem da to nema veze s mozgom. Volim da plešem i već sam rekao da pucam na pobedu. I sad sam na probi, i evo, najaviću da ću u nedelju rasplakati naciju jednim valcerom. Mene će draga ostaviti na peronu i biće vrlo dirljivo - kaže Milojko za „Blic“.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tanja Bošković: Prijatno je čuti da sam seksi

Izvor: Svet, 20.Apr.2014, 01:17

Glumačka diva je u šouu ” Ples sa zvezdama” pokazala da i u šezdesetim žena može da izgleda besprekorno. Tanja Bošković (61) je od prve epizode „Plesa sa zvezdama” ponela ulogu favorita jer je gracioznošću, spretnošću u plesu i harizmom na sceni zadivila i žiri i publiku. Istovremeno,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.