Svedoci: Komunalni policajac pendrekom povredio uličnog prodavca

Izvor: Blic, 22.Nov.2012, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedoci: Komunalni policajac pendrekom povredio uličnog prodavca

Beograđanin A. J. (26) povređen je u sukobu sa komunalnim policajcima danas oko 12 sati ispred pijace u Bloku 44 u Ulici Jurija Gargarina . Hitna pomoć mu je sanirala povrede na licu mesta, a potom je priveden u policijsku stanicu na saslušanje.

Do incidenta je došlo kada je kontrola Komunalne policije tražila od uličnih prepodavaca lične karte na uvid. Jedan preprodavac je dao ličnu kartu, dok su ostali pobegli ka pijaci.

Jedna prodavačica je pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pobegne prema pijaci noseći sa sobom smotani čaršaf, saznajemo na licu mesta, ali je jedan komunalni policajac pojurio za njom i uhvatio čaršaf i počeo da je vuče.

Svedoci incidenta pričaju da su ubrzo su ženi u pomoć priskočili ostali preprodavci i u tom komešanju jedan komunalni policajac izvadio je službenu palicu i izudarao po glavi A. J.

Ubrzo je stiglo policijsko pojačanje, a A. J. je priveden u policijsku stanicu zajedno sa još nekoliko svedoka.

Komunalni policajci na licu mesta nisu bili ovlašćeni da daju izjave, a načelnik ove službe Nebojša Tomić najavio je da će tim povodom objaviti zvanično saopštenje.

Povezane vesti: Jedan mladić uboden nožem u grudi u grupnoj tuči u Aranđelovcu Huligani sve češća pretnja policiji Privedeno 15 navijača, policija pucala u vazduh Vukolić: Pokrenut disciplinski postupak protiv policajaca Policija sprečila incident pripadnika islamskih zajednica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obračun na Novom Beogradu: Potukli se komunalci i ulični prodavci, troje povređeno!

Izvor: S media, 22.Nov.2012

Kako S media portal saznaje u kancelariji načelnika Komunalne policije Beograda, "jutros je tročlanu patrolu Komunalne policije, dok su obavljali kontrolu na pijaci u Bloku 44, napalo 20-ak lica romske nacionalnosti"...- Oni su prodavali robu van pijace, takozvanu nedozvoljenu uličnu prodaju. Oko...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.