Izvor: Kurir, 27.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pljuskovi s grmljavinom

BEOGRAD, 27. avgusta (Tanjug) - Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji sutra ujutro ponegde po kotlinama kratkotrajna magla, u toku dana promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, česćim posle podne i uveče. Moguće su kratkotrajne nepogode. Vetar slab, promenljivog pravca, pojačan pri grmljavinskim procesima. Jutarnja temperatura od 12 do 18, najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Promenljivo oblačno i nestabilno

Izvor: TV Avala, 27.Avg.2008

U Srbiji će sutra u toku dana biti promenljivo oblačno i nestabilno, a moguće su i kratkotrajne nepogode uz lokalne pljuskove sa grmljavinom u poslepodnevnim i večernjim časovima.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.