Suđenje Miškoviću - sutra ponovo veštaci

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Miškoviću - sutra ponovo veštaci

U Specijalnom sudu u Beogradu sutra se ponovnim ispitivanjem veštaka nastavlja suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću povodom optužbi za utaju poreza i navodno izvlačenje para iz putarskih preduzeća.

Sud je naime na prošlom suđenju odlučio da ponovo sasluša Vesnu Milović koja je dala nalaz i mišljenje povodom obračunatog poreza, za koji Miškovići tvrde da nije ni postojao, te da zato nije plaćen.

Nakon ponovljenog isptivanja u koje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će se uključiti i savetnik odbrane Miškovića profesor Pravnog fakultetaDejan Popović, sud će odlučiti da li će naložiti novo veštačenje koje traži odbrana.

Miškoviću se sudi za pomaganje sinu Marku u utaji poreza po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, a optužen je i za krivično delo zloupotreba službenog položaja zbog navodnog izvlačenje para iz putarskih preduzeća.

Marko Mišković je osuđen zbog utaje poreza na tri i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara, uz obavezu da njegovo preduzeće "Merainvest" plati porez od oko 320,3 miliona dinara.

Miškoviću je suđenje zbog zdravstvenih problema u decembru 2015. godine razdvojeno od procesa protiv njegovog sina i ostalih optuženih.

Mišković i njegov sin Marko bili su uhapšeni u decembru 2012. godine.

Posle višemesečnog boravka u pritvoru pušteni su da se brane sa slobode, uz jemstva od više miliona evra, a pasoši su im i dalje u sudskom depozitu i ne mogu da napuste boravište bez odobrenja suda.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Miškoviću: Sutra ponovo veštaci

Izvor: Blic, 24.Apr.2016

U Specijalnom sudu u Beogradu sutra se ponovnim ispitivanjem veštaka nastavlja suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću povodom optužbi za utaju poreza i navodno izvlačenje para iz putarskih preduzeća...Sud je naime na prošlom suđenju odlučio da ponovo sasluša Vesnu Milović koja...

Nastavak na Blic...

Nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2016, 03:33

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se ponovnim ispitivanjem veštaka nastavlja suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću povodom optužbi za utaju poreza i navodno izvlačenje para iz putarskih preduzeća...Sud je naime na prošlom suđenju odlučio da ponovo sasluša Vesnu Milović koja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.