Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Profesionalno izvedena akcija, bez žrtava

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je jutros ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu profesionalno i dobro izvedena akcija kojom je izbegnuto aktiviranje bombi i ugrožavanje bezbednosti.

"Najvažnije je da nije bilo žrtva", rekao je Stefanović novinarima u Nišu dodajući da ni prema osobi koja je pretila da će aktivirati bombe nije primenja sila.

Ministar je rekao da je ta osoba uhapsena i da je za nju postojao krivični dosije, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tražila razgovor sa predstavnicima MUP-a o slučaju koji je protiv nje vođen pre nekoliko godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. S. (1977) koji je jutros ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici pretio da će aktivirati bombe, saopštio je ranije MUP.

Na mesto događaja odmah su stigli pripadnici Interventne jedinice, Specijalne antiterorističke jedinice, Pregovaračkog tima i druge ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policija je o događaju obavestila nadležnog tužioca i nastavlja rad na slučaju, navedno je u saopštenju.

M.S je rano jutros, od 04.00 do 07.00 sati, u Nemanjinoj ulici pretio da će se razneti bombom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFANOVIĆ O JUTROŠNJEM INCIDENTU U NEMANJINOJ: Bombaš se posvađao s ocem, pa hteo da upadne u Vladu

Izvor: Kurir, 15.Okt.2016

..."Najvažnije je da nije bilo žrtva", rekao je Stefanović novinarima u Nišu dodajući da ni prema osobi koja je pretila da će aktivirati bombe nije primenja sila..Ministar je rekao da je ta osoba uhapsena i da je za nju postojao krivični dosije, da je tražila razgovor sa predstavnicima MUP-a...

Nastavak na Kurir...

Stefanović: Bombaš se posvađao s ocem, pa hteo da upadne u Vladu Srbije

Izvor: Blic, 15.Okt.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je jutros ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu profesionalno i dobro izvedena akcija kojom je izbegnuto aktiviranje bombi i ugrožavanje bezbednosti...- Najvažnije je da nije bilo žrtva - rekao je Stefanović novinarima u Nišu dodajući...

Nastavak na Blic...

Stefanović o "bombašu": Najvažnije da nije bilo žrtava

Izvor: B92, 15.Okt.2016

Niš -- Ispred Vlade profesionalno i dobro je izvedena akcija kojom je izbegnuto aktiviranje bombi i ugrožavanje bezbednosti, kaže ministar Nebojša Stefanović..."Najvažnije je da nije bilo žrtva", rekao je Stefanović novinarima u Nišu dodajući da ni prema osobi koja je pretila da će aktivirati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.