Srpski akademac pobednik takmičenja u Velikoj Britaniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski akademac pobednik takmičenja u Velikoj Britaniji

ČELTNEM - Student molekularne biologije iz Požarevca Mirko Đorđević pobedio je na međunarodnom takmičenju za najboljeg komunikatora nauke "Fejm lab" održanom u Velikoj Britaniji.

U današnjem saopštenju Britiš kansla navodi se da se Đorđević na finalu festivala nauke u Čeltnemu predstavio temom "Seksualna selekcija".

On je osvojio prvo mesto u konkurenciji 10 mladih evropskih naučnika.

Takmičenje je organizovao Britiš kansl >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bi podržao mlade naučnike od 18 do 35 godina.

Mirko Đorđević rođen je 1986. godine u Požarevcu. Apsolvent je na katedri za primenjenu genetiku i evoluciju na Biološkom fakultetu u Beogradu.

Nacionalno takmičenje u Srbiji organizovali su Britiš kansl i Radio- televizija Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavnik Srbije pobednik na "Fejm Labu"

Izvor: RTS, 08.Jun.2009

Student molekularne biologije Mirko Đorđević iz Požarevca, pobedio je na međunarodnom takmičenju za najboljeg komunikatora nauke "Fejm lab" u Velikoj Britaniji. ..Rođen je 1986. godine u Požarevcu. Završio je Srednju medicinsku školu, smer farmaceutski tehničar...Upisao je Biološki fakultet...

Nastavak na RTS...

Student iz Srbije pobedio na takmičenju u Velikoj Britaniji

Izvor: Blic, 08.Jun.2009

Student molekularne biologije iz Požarevca Mirko Đorđević pobedio je na međunarodnom takmičenju za najboljeg komunikatora nauke „Fame lab” održanom u Velikoj Britaniji...Đorđević se na finalu festivala nauke u Čeltnemu predstavio temom "Seksualna selekcija", navodi se u današnjem...

Nastavak na Blic...

Srbin pobednik u "seksualnoj selekciji"

Izvor: Poslovna žena, 09.Jun.2009, 04:37

 Student molekularne biologije iz Požarevca Mirko Đorđević pobedio je na međunarodnom takmičenju za najboljeg komunikatora nauke "Fame lab" održanom u Velikoj Britaniji.U saopštenju Britiš kansila navodi se da se Đorđević na finalu festivala nauke u Čeltnemu predstavio temom ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.