Djordjević-najbolji komunikator nauke

Izvor: S media, 08.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjević-najbolji komunikator nauke

Student molekularne biologije iz Požarevca Mirko Djordjević, pobedio je na medjunarodnom takmičenju za najboljeg komunikatora nauke "Fejm lab", saopšteno je danas iz Britanskog saveta.

Naš predstavnik na takmičenju, koje širom Evrope organizuje Britanski savet, predstavio se sa temom "Seksualna selekcija", a finale "Fejm laba" u konkurenciji 10 mladih evropskih naučnika, održano je na jednom od vodećih britanskih festivala nauke u Čeltnemu, navedeno je u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Fejm lab (Fame Lab - Laboratorija slavnih) je inicijativa Festivala nauke u Čeltnemu u Velikoj Britaniji, a cilj ovog takmičenja je da podrži mlade naučnike od 18 do 35 godina, da vizijom nauke 21. veka inspirišu i izazovu maštu kod publike, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.