Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jun.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: U pritvoru 13 osoba zbog krijumčarenja ljudima

Policija u Vranju zadržala je u pritvoru do 48 sati 13 osoba zbog sumnje da su organizirale prijevoz ilegalnih migranata, saopilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Sumnja se da su oni od 15. aprila do 23. maja 2015. godine organizirali  prijevoz 88 ilegalnih migranata iz Afganistana, Sirije i Konga, koji su nezakonito prešli makedonsko-srpsku granicu.

Od osumnjičenih je privremeno oduzeto sedam motornih vozila kojima su, najvjerovatnije, prevoženi migranti. Kod pet vozila registarske tablice su bile krovotvorene,  a u jednom vozilu brojevi motora i šasije su bili faslificirani.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MUP: Uhapšeno 13 osumnjičenih za krijumčarenje migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2015

Policija u Vranju zadržala je u pritvoru do 48 sati 13 osoba zbog sumnje da su organizovale prevoz ilegalnih migranata, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Sumnja se da su oni od 15. aprila do 23. maja 2015. godine organizovali prevoz 88 ilegalnih migranata iz Avganistana, Sirije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.