Sprečeno krijumčarenja eksploziva

Izvor: RTS, 31.Jul.2013, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenja eksploziva

Policija kod Batočine presekla lanac krijumčarenja eksploziva iz Rudnika resavica u Krepoljinu.

Kragujevačka kriminalistička policija rano jutros u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz Rudnika resavica u Krepoljinu.

Tom prilikom zaplenila je 103 kilograma eksploziva i 300 detinatskih kapisli, potvrdio je za RTS načelnik PU u Kragujevcu Ivan Đorović.

O detaljima akcije policija će se ogklasiti tokom dana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečeno krijumčarenje eksploziva

Izvor: RTS, 31.Jul.2013

Policija kod Batočine presekla lanac krijumčarenja eksploziva iz rudnika Resavica u Krepoljinu. Zaplenjeno 103 kilograma eksploziva i 300 detonatorskih kapisli. Uhapšene tri osobe...Kragujevačka kriminalistička policija je, nakon višemesečnog operativnog rada, noćas zaplenila 103 kilograma eksploziva...

Nastavak na RTS...

Kragujevac: Trojica uhapšena za šverc 103 kg eksploziva!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013

Eksploziv je iznet iz magacina rudnika Resavica u Krepoljinu i policija nastavlja istragu kakve su namere stajale iza krađe eksploziva, a policija je dodala i da su se uhapšeni ranije bavili švercom eksploziva..KRAGUJEVAC - Zbog nedozvoljene trgovine eksplozivom, koji potiče iz rudnika Resavica,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.