Spid dejting u Velikom bratu: Vendi i Aneta se ljubile u usta

Izvor: Blic, 27.Apr.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spid dejting u Velikom bratu: Vendi i Aneta se ljubile u usta

Poslednji zadatak ukućana Velikog brata bio je spid dejting u okviru kojeg su se svi međusobno muvali. Najhrabrije u tome bile su dve pevačice, Vesan Vukelić Vendi i Aneta Nakovska.

Pevačice su se poljubile direktno u usta i bile najsmelije od svih ukućana u isprobavanju raznih kombinacija.

Vendi je izgleda postala omiljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << među ženskim delom ukućana. Tako smo tokom ovog zadatka mogli da čujemo Maju Nikolić kako izjavljuje da bi nju "od svih slepača ovde jedino Vesna mogla da smuva".

Ava je zanosno igrala sa Željkom i Žarkom, dok su ostali ukućani podjednako uživali u ljubavnim izazovima.

Ovaj zadatak je za sada najviše prijao ukućanima.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sezona poljubaca u Velikom Bratu (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2013

U okviru poslednjeg zadatka - spid dejting u kući Velikog brata su se svi muvali. Najhrabrije su svakako bile Vendi i Aneta, mada ni ostali ukućani nisu mnogo zaostajali za njima..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.